Ydeevnekarakteristika for polyurethangummiruller

1. Udseendet er lyst i farven, den kolloide overflade er fin og glat, og det kolloide materiale og dornen er fast bundet.Størrelsen af ​​gummivalsen er strengt kontrolleret, og størrelsen vil ikke ændre sig meget under forskellige temperatur- og fugtighedsforhold.

2. Polyurethan gummivalser har en bred vifte af hårdhedsindikatorer, fra HS15 til HS90, som kan opfylde hårdhedskravene for forskellige typer printere.

3. Kolloidet til polyurethan-gummivalser har tilstrækkelig overfladeviskositet til at sikre, at gummivalserne har gode blækoverførsels- og blækegenskaber under trykprocessen.Dens gode blækaffinitet kan sikre udskrivning i høj kvalitet.

4. Polyurethan gummivalser har gode kemiske egenskaber og er velegnede til forskellige typer blæk og trykmetoder.Den har særlig modstandsdygtighed over for opløsningsmiddelkomponenter i forskellige blæk, springvandsopløsninger og rengøringsmidler.Polyurethan gummi valser er også velegnet til UV blæk gummi valser og lakeret gummi valser, etc., især til kogende vand, diesel, benzin, smøreolie, petroleum, toluen, alkohol og saltvandsopløsning har god opløsningsmiddel modstand.Men det er ikke modstandsdygtigt over for acetone, ethylacetat og stærke syrer og baser.

5. Polyurethan gummivalser har fremragende fysiske egenskaber.Gummirullerne bliver ikke hårde og ældes efter længere tids brug, og de har god rivestyrke, spændstighed og fremragende slidstyrke, så de har en lang levetid og er nemme at opbevare.Langtidsopbevaring vil ikke påvirke brugen.Effekt;i stand til at modstå højt tryk, høj hastighed, høj temperatur, høj luftfugtighed produktionsmiljø.Eksperimenter viser, at trækstyrken og slidstyrken af ​​polyurethan gummivalser er 3 gange og 5 gange trækstyrken og slidstyrken for naturgummi gummivalser;den permanente kompressionsdeformation og elasticitet er bedre;levetiden for polyurethan gummivalser er mere end 1 gange så lang som almindelige gummivalser.

6. Polyurethan gummivalse har fremragende hydrofilicitet, så den kan bruges som vand- og alkoholdæmpende gummivalse med god effekt.

7. Polyurethan-gummivalsen er nem at rengøre, nem at udføre konvertering af mørkt og lyst blæk, hvilket er praktisk til udskrivning og farveændring.
Som en professionel producent af polyurethan gummivalser er Jinan Power Roller equipment Co., Ltd ikke kun seriøs og streng med hensyn til produktionskvalitet, men også fremragende og avanceret inden for teknologi.Vores virksomhed vil fortsætte med at producere gummiruller af høj kvalitet og stræbe efter at blive den bedste indenlandske gummirulleproducent.


Indlægstid: 10-jun-2021