Shandong (international) teknik- og udstyrsudstilling for papirmasse- og papirindustrien, POWER velkommen til dig

-en

Den 26. marts 2024 blev den 19. Shandong(internationale) teknik- og udstyrsudstilling for papirmasse- og papirindustrien åbnet på en storslået måde på Yellow River International Convention and Exhibition Center i Jinan, Shandong-provinsen.Jinan Qiangli Roller Co., Ltd. optrådte på udstillingen som en professionel gummirulleproducent.

I mange år har virksomheden været engageret i forskning og udvikling, fremstilling og anvendelsesteknologi, fremme og service af højtydende papirruller, trykvalser og andre typer ruller og rulleudstyr.

b

POWER Booth N4-4063

c

Udstillingstid: 26. marts til 28. marts 2024

Udstillingssted: Jinan Yellow River International Convention and Exhibition Center (Exhibition South Road, Jiyang District, Jinan City, Shandong Province, Kina)

Udstillingssted

d

ef

Produkt Display

-en

b

Udstillingen tiltrak sig opmærksomhed fra et stort antal brancheeksperter, ledere og brugere i papirindustrien.Nye og gamle kunder stoppede op for at se, forstod produkternes ydeevne og egenskaber og havde en dybtgående udveksling med forretningspersonale.

På denne udstilling demonstrerede virksomheden ikke kun sin innovative styrke og teknologiske niveau inden for fremstilling af gummiruller, men også uddybet kommunikation og samarbejde med industrieksperter og virksomheder.

POWER vil fortsætte med at overholde princippet om "kunden først" og udvikle og producere forskellige typer gummivalser og gummivalseproduktionsudstyr.Virksomheden vil skabe større økonomiske fordele for brugerenheder med et godt professionelt image, gennemtænkte tjenester, avanceret teknologi og rimelige priser.Jinan Power Roller Equipment Co., Ltd. byder oprigtigt venner fra ind- og udland velkommen til at komme og diskutere samarbejde.


Indlægstid: 29. marts 2024