Forskellen mellem naturgummi og sammensat gummi

Naturgummi er en naturlig polymerforbindelse med polyisopren som hovedkomponenten.Dens molekylære formel er (C5H8)n.91% til 94% af dets komponenter er gummikulbrinter (polyisopren), og resten er protein, Ikke-gummistoffer såsom fedtsyrer, aske, sukkerarter osv. Naturgummi er den mest udbredte almene gummi.
Kompositgummi: Kompositgummi betyder, at indholdet af naturgummi er 95%-99,5%, og der tilsættes en lille mængde stearinsyre, styren-butadiengummi, butadiengummi, isoprengummi, zinkoxid, kønrøg eller peptizer.Raffineret sammensat gummi.
Kinesisk navn: syntetisk gummi
Engelsk navn: syntetisk gummi
Definition: Et meget elastisk materiale med reversibel deformation baseret på syntetiske polymerforbindelser.

Klassificering af gummi
Gummi er hovedsageligt opdelt i tre kategorier: naturgummi, sammensat gummi og syntetisk gummi.

Blandt dem er naturgummi og sammensat gummi de vigtigste typer, vi importerer i øjeblikket;syntetisk gummi refererer til dem, der udvindes af petroleum, så vi vil ikke overveje det foreløbig.

Naturgummi (naturgummi) refererer til gummi fremstillet af naturgummiproducerende planter.Sammensat gummi fremstilles ved at blande naturgummi med lidt syntetisk gummi og nogle kemiske produkter.

● Naturgummi

Naturgummi er opdelt i standardgummi og røget pladegummi i henhold til forskellige fremstillingsprocesser.Standardgummi er standardgummi.For eksempel er Kinas standardgummi Standard gummi fra Kina, forkortet som SCR, og på samme måde er der SVR, STR, SMR og så videre.

Standardlim har også forskellige kvaliteter, såsom SVR3L, SVR 5, SVR10, SVR20, SVR 50… osv.;i henhold til nummerets størrelse, jo større tal, jo dårligere kvalitet;jo mindre tal, jo bedre kvalitet (det vigtigste at skelne mellem godt og dårligt Faktoren er aske- og urenhedsindholdet i produktet, jo mindre aske, jo bedre kvalitet).

Smoked sheet lim er Ribbed Smoked Sheet, som refererer til et tyndt stykke røget gummi, forkortet til RSS.Denne forkortelse er forskellig fra standardlim, og den er ikke klassificeret efter produktionssted, og udtrykket er det samme på forskellige produktionssteder.

Der er også forskellige kvaliteter af røget pladelim, RSS1, RSS2, RSS3, RSS4, RSS5, det samme, RSS1 er også den bedste kvalitet, RSS5 er den dårligste kvalitet.

● Komposit gummi

Den er lavet ved at blande og forfine naturgummi med lidt syntetisk gummi og nogle kemiske produkter.Den mest almindeligt anvendte sammensatte gummiformel er denne, såsom Malaysias sammensatte gummi SMR Compounded Rubber 97% SMR 20 (malaysisk standardgummi) + 2,5% SBR (styrenbutadiengummi, en syntetisk gummi) + 0,5% stearinsyre).

Sammensat gummi afhænger af det naturgummi, der udgør dens hovedkomponent.Det kaldes sammensat.Som ovenfor er hovedkomponenten SMR 20, så den kaldes Malaysia No. 20 standard gummiblanding;der er også røgpladeblanding og standard gummiblanding.


Indlægstid: 17. november 2021